onsdag, juni 21, 2006

grillbloggen

yo nu ska köttet fläskcet okcså stekrarna okcså kykclingrarna fram okcså korvrarna hammaburjarna spetten majskorvrarna man kan grilla allting som man grillar

jag grillar exsempelvis chips så dom läggrer jag på okcså någera skivror anananananas

men först kol massor med kol ös på vräk på hela ruhrområdret här ska grillas ta i det så det rykrer om det

okcså tändvätskca samma sak där ös på en flaskca två flaskcor det räkcrer inte okcså låt kolen suga upp tändvätkscan

undrer tiden kan man göran i ordeningen marinraden det säjer jag nu yo

marinradresept: ta i så det räkcrer till alltning för här ska det grillas hur mykcet som helst blandra i sånt du själv grillar till exsempel ingen ingerfärga papprer pepprar kepchup ta hjärna någnonting sött okcså ta bappelsinjos ellrer hallonballonsaft okcså dränkc köttet i marinrad

undrer tiden kan du tändra på grillen håll i dej: bom åh vilkcen härlig brasa sommrar sommrar sommrar det är dans i folkces parkc

okcså när glödren är het okcså varm okcså det är grilldags nu kör vi lägg upp alltning som ska ätas vräk på bara i en jättehög på gallret okcså vrid okcså vänd på alltning då okcså då tills det lukctrar lite lagom bränt

det ser för eländrigt ut men dom säjer att det här är gott okcså trevligt jaha jaha

släng sednan alltning på ett fat okcså glöm bort det i skuggran någnonstans okcså vräk i er chips okcså cokelikola okcså grå in okcså sätt på teveden okcså se på vm ellrer en dvde som ni grillar det säjer jag nu yo

lykca till också trevlig grillsommrar